Restauracja

Jeżeli szukacie Państwo eleganckiego lokalu, kuchni bliskiej doskonałości oraz przytulnej i nastrojowej atmosfery – lepiej trafić nie mogliście. Serdecznie zapraszamy do Restauracji Rubinowej w Hotelu Dworek Tryumf. Wytworny wystrój, magiczny blask świec, nastrojowa muzyka to właśnie te doznania, które stają się Państwa udziałem podczas wyśmienitego posiłku w naszej hotelowej restauracji.

Do tego wszystkiego wieloletnie doświadczenie naszego Szefa Kuchni, które sprawia, że nasze potrawy są w stanie sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających smakoszy. Podajemy dania kuchni polskiej oraz międzynarodowej. Przyrządzamy je z najlepszej jakości świeżych produktów – w sposób tradycyjny, naturalny i zdrowy, ale przede wszystkim – wyjątkowy. Dania, które może już Państwo znacie, może już gdzieś ich próbowaliście, nabierają zupełnie nowego smaku i wymiaru. Ten aromat chce się zabrać ze sobą do domu.

W sezonie letnim zapraszamy Państwa do hotelowego ogrodu. Tonące w zieleni otoczenie sprzyja relaksowi i pozwala w pełni docenić smak szlachetnej kawy. Odpoczynek i chwila wytchnienia przyda się każdemu, bo przecież wieczorem przy altance może czekać na Państwa grupa przyjaciół i grill…

Menu

Oto kilka wybranych potraw z naszego menu.

  • Carpaccio wołowe obficie zroszone octem balsamicznym przy warzywnym kopcu sałat – 28 zł
  • Placki ziemniaczane zapieczone z serem Camembert i płatami wędzonego łososia – 19 zł
  • Krąglutkie kołduny we wrzącym rosole –12 zł
  • Sałata szefa – pikantne sałaty z grzybkami marynowanymi i płatami polędwiczki wieprzowej – 22 zł
  • Szlachetny sandacz od pierzynką kurkowego sosu serwowany z brokułami i kluseczkami ziemniaczanymi – 39 zł
  • Wykwintne eskalopki cielęce z esencjonalnym sosem z prawdziwków na drobno tartych warzywach serwowany z pierogami leniwymi na słono – 42 zł 
  • Pieczona kaczka w jabłkowym sadzie w żurawinowym sosie z pulchnymi ziemniaczanymi talarami – 42 zł
  • Funt polędwicy wołowej wysmażonej wedle życzenia przy pieczonym pomidorze i ziemniaczkach z patelni – 48 zł
  • Szarlotka prosto z pieca na waniliowym posłaniu z krą lodową – 12 zł
  • Wiśnie paryskie – gęsty wiśniowy mus z gałką lodów waniliowych i prażonymi migdałami – 12 zł

 

Zapraszam Serdecznie
szef kuchni Paweł Kraśnicki